KEITGLASS

SISUSTUSLASIT YKSILÖLLISEEN KOTIIN

Visuaalisesti kauniit ja näyttävät lasiratkaisut kotiin, konttoriin, keittiöön ja saunaan. Erityisen suosittuja ovat keittiön välitilojen lasit ja digitulostetut lasit. Tutustu töihimme.

Meille asiakas on kuningas
Hyvän hinta- ja laatusuhteen sekä ystävällisen palvelun ansiosta olemme useiden ulkomaisten sekä kotimaisten yritysten arvostettu yhteistyökumppani Suomessa, Virossa ja muissa maissa. Tarjoamme perusteellista palvelua, joka sisältää konsultoinnin, mittauspalvelun, toimituksen ja asennuksen. Takaamme nopeat toimitusajat ja erinomaisen palvelun. Lue lisää palveluistamme ja sovi neuvonnasta.
Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Keittiön välitilojen lasit
Keittiön välitilan lasi auttaa tekemään keittiöstäsi entistä yksilöllisemmän ja myös käytännöllisemmän. Lopputulos on sekä näyttävä että helppo pitää puhtaana. Lue lisää täältä!

Digitulostettu lasi - printtilasi
Digitulostettu lasi tekee tilasta ainutlaatuisen, sillä lasiin tulostetaan itse valitsemasi kuva. Valitse suosikkikuvasi ja me tulostamme sen lasiin! Lopputulos on sen arvoista. Lue lisää täältä!

Kivitasot
Graniitti-, kvartsi- ja marmorikivitasot ovat ajaton ja varma valinta, joka kestää vuodesta toiseen. Lue lisää täältä!

Lasiseinät saunaan
Löyly- ja pesutiloja ei tarvitse enää erottaa toisistaan paksulla seinällä, sillä saunan lasiseinä kestää korkeita lämpötiloja. Lasiseinä on tyylikäs ja antaa tiloille uutta ilmettä ja sopii erityisen hyvin näyttävään ja moderniin kotiin. Lue lisää täältä!

Lasikaiteet
Lasikaiteet antavat tilantuntua ja varmistavat samalla turvallisuuden tehokkaasti sekä huomaamattomasti. Lue lisää täältä!

Peilit
Silmät ovat sielun peili ja kotisi kuvastaa sinua. Valmistamme ja asennamme peilit tilaustyönä. Lue lisää täältä!

Suihkuseinät
Suihkuseinä viimeistelee kylpyhuoneen ja jakaa tilan. Siksi suihkuseinän suhteen ei kannata tyytyä kompromisseihin vaan valita paras mahdollinen ratkaisu. Lue lisää täältä!