Välitilan lasi tarjous

Selittävät tiedot lasin valittaessa


Kirkas ja optiwhite

Vasemmalla normaali kirkas lasi jota käytetään esimerkiksi ikkunoissa, suihkuseinissä ja saunoissa. Jos lasi on valkoista taustaa vasten, niin siinä erottuu lasin luonnollinen vihreä sävy kuten mallikuvassa se erottuu jo korostetusti. Optiwhite (kutsutaan myös nimillä superkirkas tai rautavapaa) lasista on pyritty poistamaan mahdollisimman paljon rautaa, joka aiheuttaa vihreän värin. Lasi on maalattu takapuolelta, Jos lasin takana on voimakkaita kuvioita, niin sopivassa valaistuksessa ne saattavat kuultaa läpi.


Puhdas valkoinen, taustamaalattu

Keittiön taustalaseja on saatavana melkein kaikissa väreissä. Päävärit ovat valkoinen (vihertävä), pure white, satiinivalkoinen, musta, harmaa, kirkas punainen, tumma punainen, ruskea, beige, keltainen, vaalean harmaa. Lisäksi kaikki RAL-värikartan värit. Valitse haluamasi värikoodi ja ota meihin yhteyttä.


PrintTilasi

Digitaalinen painettu lasi on uuden tyyppinen tekniikka, joka on jo valloittanut koko Pohjois -Euroopan ja on yhä suositumpi Yhdysvalloissa. Voit valita oikean kuvan, joka on tulostettu tai liimattu karkaistun lasin takana. Lasin paksuus on yleensä 6 mm. Lasi voidaan asentaa koristeruuveilla, silikonilla, liimalla tai profiilien avulla.

Välitilan lasin tarjouspyyntö lomake

Karkaistu turvalasi on noin 5 kertaa kestävämpi verrattuna normaaliin lasiin. Rikkoutuessaan karkaistu lasi menee pieniksi vaarattomiksi murusiksi.
Ilman karkaisua lasin taakse asennetaan turvakalvo tarvittaessa.
Leveys millimetreinä, 200-2600mm, kysy tarjous pidemmistä)
Pituus millimetreinä, 200-700mm, kysy tarjous korkemmista
Normin paksuus 6 mm
Reiän sijainnit selvennetään tilauksen jälkeen tai jotta voidaan lähettää kuva/opas välittömästi
NB! Yksi pistorasia = 1 kpl.
Jos muita kysymyksiä, lähetä sähköpostitiedot info[ät]keitglass.com