Lasiseinät saunaan

Lasiseinät saunaan

Lasiseinä tekee saunasta modernin ja tyylikkään. Löyly- ja pesutiloja ei tarvitse enää erottaa toisistaan paksulla hirsiseinällä kuten ennen vanhaan savusaunoissa. Saunan lasiseinä on toimiva ja samalla myös kaunis ratkaisu, joka auttaa jakamaan saunatilat tehokkaasti. Lasiseinä tekee saunatiloista myös valoisat.

 

Saunan lasiovi ei yllätä enää ketään, mutta lasinen väliseinä tekee varmasti vaikutuksen. Yksityisyyttä on juuri sen verran kuin sitä tarvitaan, sillä voit valita läpinäkyvän tai matan lasin 

Tilaaminen

Valmistamme kaikki lasiseinät tilaustyönä mittojen mukaan. Kiinnikkeet ovat rosteria tai kiiltävää kromia, ja ne voi valita suoraan luettelosta. Lasit kiinnitetään alumiinilistoilla. Lasin matan pinnan voit määritellä itse. Lisäksi voit valita sopivan lasityypin ja värisävyn, joka sopii omaan sisustukseesi. 

Lasit

  • Rautaa sisältämätön karkaistu lasi 
  • Kirkas lasi 
  • Harmaa lasi 
  • Pronssi
  • Musta 

Lasin ominaisuudet

Yleensä käytämme 8 mm karkaistua lasia. Karkaistessa lasi kuumennetaan ja jäähdytetään sen jälkeen nopeasti. Karkaisu tekee lasista lujan. Jos lasi särkyy, mikä on erittäin epätodennäköistä, teräväreunaisia sirpaleita ei ole, sillä karkaistun lasin sirpaleet ovat pieniä ja pyöreitä. Termisesti karkaistu lasi on jopa viisi kertaa tavallista lasia kestävämpää ja sietää myös hyvin korkeita lämpötiloja.

 

Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan sopivimman vaihtoehdon. 

musta sauna lasiseinä
lasi-lasi kiinnityshela
seinä-lasi saunan lasioven sarana