Kivitasot

Kivitasot

Kivitaso on ajaton ja klassinen valinta, joka kestää trendit ja muotivillitykset. Kivitaso on myös hyvin käytännöllinen, sillä se kestää vuosikymmeniä ja luo kodillesi lisäarvoa. Meiltä saat graniitti-, kvartsi- ja marmoritasot.

Marmori

Marmori on klassinen ja ylellinen luonnonmateriaali, joka on ajattoman tyylikäs. Marmori on käytännöllinen materiaali kylpyhuoneisiin, sillä se sopii sekä tasoihin että lattiaan. Marmoria käytetään myös takkojen koristeellisissa osissa ja ikkunalaudoissa. Suosituin marmorilaji on Carraran marmori.

 

Marmoria keittiötasoihin valittaessa on muistettava, että happamat aineet, kuten viini ja kahvi, sitruuna ja erilaiset öljyt, voivat jättää tahroja marmoritason pintaan. Tahrojen välttämiseksi kuppien ja lasien alla on käytettävä erityisiä alustoja. Tahrat kannattaa pyyhkiä pois viipymättä, jotta neste ei pääse imeytymään marmoriin.

Graniitti

Graniitti on erittäin tiivis ja imukyvyltään heikko, joten se sopii erinomaisesti keittiöön. Lisäksi graniitti sietää hyvin lämpöä, kulumista ja naarmuuntumista. Esimerkiksi keittiössä kuuman kattilan voi ongelmitta laittaa suoraan tasolle. Lisäksi graniitti on myös esteettisesti upea ja ainutlaatuinen materiaali. Kahta samanlaista graniittitasoa ei ole, sillä graniitin kuvio ja värisävy ovat aina ainutlaatuisia. Vaaleat graniittipinnat imevät enemmän kosteutta, joten tahrattomuuden varmistamiseksi on käytettävä erityisiä kivitasojen puhdistusaineita.

Kvartsi

Kvartsia arvostetaan sen yhtenäisen sävyn ja rakenteen vuoksi. Kvartsityötasot sopivat useimpiin keittiöihin ja ovat varma ja hyvin suosittu vaihtoehto. Kvartsi on myös erittäin kestävä ja naarmuuntumaton materiaali. Lisäksi useimmat sävyt ovat myös kokonaan lämmönkestäviä. Kvartsi on erittäin hygieeninen materiaali, sillä se ei ole lainkaan huokoinen. Kvartsityötaso on huoltovapaa ja sopii helppoutta ja tyylikkyyttä arvostaville.

Hyvä tietää!

Pintakäsittelyt

  • kiillotus
  • hionta / poltto / harjaus
  • nahkea

Vakiopaksuudet

  • 20 mm
  • 30 mm
  • Liimattu etureuna

Kivivaihtoehdot


Graniitti

Kvartsi

Marmori 

Reunaprofiilit

kivitaso reuna

Allas

keittiöaltaat

Pyydä tarjous osoitteesta info@keitglass.fi, lisää viestiin toivottu materiaali, käyttökohteen tiedot ja työtason mitat. Ota neuvontaa varten yhteyttä.

kivitaso
kivitaso